Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Νατάσα Βαρελά: "έφυγε" από τη ζωή από διάτρηση στομάχου

Νατάσα Βαρελά: Θλίψη προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο ο ξαφνικός χαμός της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου στο New TV. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα, "έφυγε" από τη ζωή από διάτρηση στομάχου, ενώ υπέφερε τις τελευταίες δέκα ημέρες.
Στη θλίψη έχει βυθίσει το δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν ο ξαφνικός «χαμός» της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.
Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 33 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.
«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε» ανέφερε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου». Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της.
Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».
«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».
Τα στοιχεία της κηδείας της Νατάσας Βαρελά θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση της Ένωσης
«Για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.» αναφέρει στην δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος

like