Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Σουλειμάν (Suleiman) ο μεγαλοπρεπής: Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Σουλειμάν (Suleiman) ο μεγαλοπρεπής: Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια


Η αγαπημένη σειρά του Prime Time του ΑΝΤ1, Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, φέρνει ακόμα μεγαλύτερες ανατροπές στα νέα επεισόδια.

Οι ζωές των πρωταγωνιστών αλλάζουν δραματικά, οι εξελίξεις τους αιφνιδιάζουν, ενώ οι δολοπλοκίες και τα πάθη κάνουν τη συνέχεια… εθιστική.

Μάθετε όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις που έρχονται στους δέκτες σας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου!

Στο 61ο επεισόδιο, η Γκιουλσάχ παρουσιάζεται στη Χουρρέμ και της λέει πως έχει μια πληροφορία που θα αποτελειώσει τον Ιμπραήμ. Όμως, θα μιλήσει υπό έναν όρο. Στο τέλος, όσα ακούει η Χουρρέμ από τη Γκιουλσάχ φαίνονται απίστευτα. Η Χουρρέμ ενοχλείται από τη συνάντηση της Μαχιντεβράν με τον Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν γίνεται μάρτυρας του καυγά της Χουρρέμ με τη Μαχιντεβράν, η οποία για να εκδικηθεί τη Χουρρέμ στέλνει μια όμορφη παλλακίδα για να ξεμυαλίσει τον Σουλεϊμάν. Ο Ιμπραήμ θέλει να απομακρύνει τη Νιγκιάρ από την Πόλη, αλλά η Χουρρέμ δεν το επιτρέπει και της κάνει μια ξαφνική επίσκεψη.

Ο Σουλεϊμάν επηρεάζεται πολύ από ένα όνειρο που βλέπει και αποφασίζει να δει έναν παλιό του φίλο. Ο ποιητής Φιγκανί, εξακολουθεί να ξεσηκώνει τον λαό εναντίον του Ιμπραήμ.

Ο Ιμπραήμ δεν διστάζει να πάρει γι' αυτόν μια σκληρή απόφαση. Η Φατμά, δοκιμάζει καινούργιες μεθόδους για να κερδίσει την καρδιά του Ηγεμόνα Μουσταφά. Αυτή τη φορά μέσω ενός γράμματος, του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, ύστερα από όσα διαβάζει, πιστεύει πλέον στον έρωτα της Φατμά. star.gr

like